Συνεχίζονται σήμερα οι «μάχες» των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa & Conference League

Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League έρχεται την Πέμπτη 30/11, με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη 30/11 στις 19.45 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν στην «OPAP Arena» την Μπράιτον, με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στην αγγλική ομάδα και να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (COSMOTE SPORT 3HD). Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι», που χρειάζονται μόνο νίκη για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, θα βρίσκονται στη Γερμανία για να αντιμετωπίσουν τη Φράιμπουργκ (COSMOTE SPORT 4HD).

Στις 22.00 θα ακολουθήσουν οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ (COSMOTE SPORT 5HD), φιλοδοξώντας να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες από τη Ρεν. Ο «δικέφαλος του βορρά», έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του από τον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League, θα παίξει στη Γερμανία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (COSMOTE SPORT 6HD), με τον νικητή της αναμέτρησης να βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρώτη θέση και την παρουσία στους 16 της διοργάνωσης.

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση σε UEFA Europa & Conference League:

Για την 5η αγωνιστική του UEFA Europa League, ξεχωρίζουν οι αγώνες Αταλάντα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (19.45, COSMOTE SPORT 9HD), Λίβερπουλ-Λίντσερ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD & COSMOTE SPORT 4K) και Σερβέτ-Ρόμα (22.00, COSMOTE SPORT 8HD). Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τα ματς Αστάνα-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (17.30, COSMOTE SPORT 5HD) και Φιορεντίνα-Γκενκ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD) για το UEFA Europa Conference League.