Γιαννακόπουλος: «Θέλω Χεζόνια και Ταβάρες αλλά δεν τους δίνει η Ρεάλ, είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Βέσελι»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει δυναμικό μπάσιμο το φετινό καλοκαίρι και έχει ενισχύσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

Και φυσικά έπεται και συνέχεια καθώς απομένουν (τουλάχιστον) άλλες τρεις κινήσεις, η μία εκ των οποίων αναμένεται να είναι ο Τόκο Σενγκέλια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις μέσα από live που έκανε στο Instagram στο οποίο αναφέρθηκε στα ονόματα από το υψηλότερο ράφι της Euroleague που ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τον Γιαν Βέσελι είπε ότι «είχαμε συμφωνήσει σε όλα, ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα» ενώ για τους Ταβάρες και Χεζόνια ανέφερε: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει» και συνέχισε: «Και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;»

Επίσης όταν ρωτήθηκε για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, μακάρι να τον είχαμε» ενώ όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, εξήγησε: «Ίσως να μην βγουν διαρκείας γιατί θα γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ και να βγουν μόνο για αυτούς που είχαν την τελευταία τριετία».