Παναθηναϊκός: Υπογράφεται η σύμβαση για το γήπεδο στον Βοτανικό

Υπογράφεται σήμερα το απόγευμα από τον Δήμο Αθηναίων και την κοινοπραξία η σύμβαση για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Η Παρασκευή της 19ης Μαΐου εξελίσσεται σε ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Δήμος Αθηναίων και η κοινοπραξία, που θα αναλάβει την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας στον Βοτανικό, θα υπογράψουν την σύμβαση του έργου.

Την Τετάρτη δόθηκε από την Digicom η έγκριση για το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση του έργου, βήμα το οποίο ήταν το τελευταίο πριν την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των δύο αντισυμβαλλόμενων.

Αυτή θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:30 μεταξύ του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, που έχουν αναλάβει το έργο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, θα υπογράψει σήμερα, στις 18.30 στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας, την σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της κοινοπραξίας των εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού».