Στα ημιτελικά η Αργεντινή μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση

Η Αργεντινή πήρε την μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία, μετά από συγκλονιστική «μάχη που κρίθηκε στα πέναλτι κερδίζοντας με 4-3 την Ολλανδία.

Η «αλμπισελέστε» προηγήθηκε με 2-0 στο 73’ με πέναλτι του Μέσι, καθώς νωρίτερα στο 35’ ο Μολίνα είχε ανοίξει το σκορ, αλλά οι ολλανδοί με τον Βέχορστ κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Πρώτα στο 83’ μείωσαν σε 2-1 και στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων με μια πανέξυπνη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή πάλι με τον Βέχορστ έφεραν το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι είχε απίστευτη ένταση με τους παίκτες να αλληλοσπρώχνονται και να ανταλλάσσουν ύβρεις, ενώ ο νικητής έμελε να κριθεί στα πέναλτι.

Εκεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, τερματοφύλακας των Αργεντίνων έπιασε τις εκτελέσεις των Φαν Ντάικ και Μπερχάουζ, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4-3 χαρίζοντας στην Αργεντινή την μεγάλη πρόκριση.

Οι συνθέσεις

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντούμφρις, Ντε Ρουν (46’ Κοπμάινερς), Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Μπλιντ (65’ Λουκ Ντε Γιόνγκ), Ντεπάι (79’ Βέγκχορστ), Μπέργκβιν (46’ Μπέργκχαους), Χάκπο (113′ Λανγκ).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Εμιλιάνο Μαρτίνες, Ρομέρο (78’ Πεσέλα), Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες (112′ Ντι Μαρία), Μολίνα, Ακούνια (78’ Ταλιαφίκο), ΜακΆλιστερ, Ντε Πολ (66’ Παρέδες), Έντσο Φερνάντες, Μέσι, Άλβαρες (82’ Λαουτάρο Μαρτίνες).