Ο Σπόραρ «έσωσε» τον βαθμό για τον Παναθηναϊκό - Ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναικός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό (1-1) στο «Απ. Νικολαΐδης» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες δυνατά. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε πιο πειστικός από τον αντίπαλό του, έχοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυρίως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον Παλάσιος παίζοντας το ένας με ένας με τον Ρέαπτσουκ και με παιχνίδι χώρου, εκμεταλλευόμενος την ικανότητα του να τρέξει πάνω στην τελευταία γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν, δίχως όμως να αλλάζει κάτι στον πίνακα του σκορ με τον διαιτητή να στέλνει στις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Πειραιώτες να ελέγχουν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την εξέλιξη της αναμέτρησης. Λίγο πριν συμπληρωθούν 80 λεπτά αγώνα, ο Παναθηναικός, με τον Σπόραρ, βρήκε δίχτυα όμως ο φορ των γηπεδούχων ήταν σε αντικανονική θέση.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ανέβασαν ρυθμούς στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Μπιέλ στο 84ο λεπτό, «παγώνοντας» τη «Λεωφόρο».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση και κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-1.