Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης, «παρέλασαν» στον αγωνιστικό χώρο παλαίμαχοι και πολλά ακόμη.

Έπειτα από 19 χρόνια η ΑΕΚ επέστρεψε στη φυσική της έδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια, με 32 χιλιάδες οπαδούς της να βρίσκονται από νωρίς στο νέο γήπεδο της ομάδας τους. Την παρουσίαση των εγκαινίων πραγματοποίησαν οι «Ενωσίτες» ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

Μεγάλες δόξες της ομάδας όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Θωμάς Μαύρος και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρών στην αποψινή βραδιά με τους ίδιους να παρουσιάζονται ένας ένας και τους φιλάθλους να τους αποθεώνουν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, φανερά συγκινημένος, μίλησε από το βήμα των εγκαινίων του γηπέδου και τόνισε ότι απόψε η ομάδα ιδρύεται ξανά. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο κ. Μελισσανίδης δήλωσε: «Περιμέναμε πολύ, υπομείναμε πολλά, ξεπεράσαμε εμπόδια που έδειχναν ανυπέρβλητα. Πονέσαμε, κλάψαμε, αγωνιστήκαμε όλοι μαζί, αλλά είμαστε όλοι εδώ. Το έχει η μοίρα μας, μέσα από δυστυχία να γινόμαστε καλύτεροι. Η ΑΕΚ απόψε συναντά την ιστορία της, ιδρύεται ξανά. Σε δύο χρόνια εδώ θα γιορτάσουμε 100 χρόνια ιστορίας. Τιμή και δόξα στην ΑΕΚ, ζήτω η ΑΕΚ».

Στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-ΟΠΑΠ Arena», παρευρέθηκε και πλήθος του πολιτικού κόσμου, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο -γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα αισθήματά» του- Νίκος Χαρδαλίας κα.