Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο Νο1 του ταμπλό στη Βαρκελώνη - Ο δρόμος ως τον τελικό (Video)

Στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά Barcelona Open βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έμαθε το «μονοπάτι» ως τον τελικό του ATP 500.

Το δεύτερο χωμάτινο τουρνουά της ATP είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα (18/04-24/04), με τον Έλληνα τενίστα να στοχεύει στον πρώτο του τίτλο σε «500άρι».

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν «άγγιξε» το τρόπαιο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, αλλά ηττήθηκε μετά από μεγάλη μάχη με τον μεγάλο απόντα της φετινής διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Τσιτσιπάς πέρασε «bye» από τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ίλια Ιβάσκα (Νο44) και τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο45).

Στη συνέχεια αναμένεται να βρει στον δρόμο του τον Γκριγκό Ντιμιτρόφ, ενώ αν φτάσει στα προημιτελικά το πιθανότερο σενάριο είναι να αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάρλος Αλκαράθ και Ρομπέρτο Μπασιλασβίλι. Στα ημιτελικά, θα τον περιμένει πιθανότατα ένας από τους Κάμερον Νόρι και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Κάσπερ Ρουντ, Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, τους οποίους ο Τσιτσιπάς μπορεί να βρει στον δρόμο του μόνο στον τελικό.