Δραστικά μετρά κατά της βίας

Τη λήψη δραστικών μέτρων κατά της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποφάσισαν ομόφωνα οι Πρόεδροι των ΠΑΕ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα. Αυτό άλλωστε ανακοίνωσαν αμφότεροι οι Πρόεδροι των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κ.κ. Γ. Αλαφούζος και Β. Μαρινάκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι «ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δραστικά μέτρα, να ισχύσουν άμεσα ως το τέλος της σεζόν. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι δυνατόν για να τελειώσει η διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για τη βία. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Επισήμανε δε ότι «για τα άλλα θα έχει το λόγο η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία.». Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου ο οποίος τόνισε ότι θέλουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο» και πρόσθεσε ότι συμφωνήσαμε σε συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας, όπως για παράδειγμα η αυστηροποίηση των ποινών.

Ωστόσο και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε ότι συμφωνήσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά και εκτός Συμβουλίου. Το Δ.Σ. βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν στο τέλος της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο.