Στην Αθήνα με το το τρόπαιο του NBA οι Αντετοκούνμπο: «Θα το πάμε στα Σεπόλια, παντού»

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφθασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως πρωταθλητής του NBA πλέον, φέρνοντας μαζί του, όπως είχε υποσχεθεί και το θρυλικό τρόπαιο!

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν συνέντευξη τύπου από το αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας φυσικά το τρόπαιο του NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει υπερήφανος που έφερε στην Ελλάδα ένα από τα σπουδαιότερα τρόπαια στον κόσμο. «Θα το πάμε παντού, στα Σεπόλια, στο Παγκράτι, στα μέρη που μεγαλώσαμε», είπε.

«Δεν σταματάμε. Οι γονείς μας δεν σταματούσαν να δουλεύουν. Δούλευαν συνέχεια για να μας ταϊσουν και να μας μεγαλώσουν. Από εκεί το έχουμε πάρει. Δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε, όπως οι γονείς μας.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-08/giannis-antetokounmpo-me-tropaio-nba-athina.jpg.webp?itok=-ebsbe8P

Τα λεφτά, οι διαφημίσεις, άμα δουλέψεις σκληρά έρχονται, αν δεν δουλέψεις δεν έρχονται. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι. Κάθε χρόνο ξεπερνάμε αυτό που κάναμε πέρυσι. Δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσουμε άλλο πρωτάθλημα, αυτό που ξέρω είναι ότι θα σηκωθώ το πρωί και θα πάω στο γήπεδο να κάνω προπόνηση. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν θα αλλάξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Δεν θέλω να είμαι το πρόσωπο του ΝΒΑ, θέλω να είμαι ο Γιάννης που δουλεύει σκληρά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σε ότι αφορά σε μελλοντική συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, είπε ότι ναι θέλει να συμμετέχει, να παίξει για τη σημαία και να κερδίσει και ένα τρόπαιο, είναι ο επόμενος στόχος, είπε.