Εκτός Εθνικής λόγω τραυματισμού ο Βασ. Σπανούλης για το Προολυμπιακό τουρνουά

Ο Βασίλης Σπανούλης τέθηκε εκτός για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά λόγω του τραυματισμού του στο πόδι και πήγε στο ΟΑΚΑ για να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Εθνικής.

Εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά τέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε από την τελική ευθεία της προετοιμασίας της Εθνικής.

Ο 38χρονος διεθνής έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ στην αρχή της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της «γαλανόλευκης» για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν, αλλά και να εκφράσει τη στενοχώρια του που δεν θα μπορέσει να είναι στο πλευρό τους.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την πεποίθησή του ότι παρά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη.