"Φαρ Ουέστ" το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Ελάχιστες ώρες μετά τα απαράδεκτα επεισόδια στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, οι δύο Πρόεδροι των ΠΑΕ, ενεπλάκησαν σε λεκτικό και όχι μόνο επεισόδιο, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος, (Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), εξερχόμενος της αίθουσας, προέβει σε δηλώσεις – καταγγελίες, κατά τις οποίες ανέφερε τα εξής: “Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Δεχθήκαμε επίθεση. Απίστευτα πράγματα. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις.

Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος. Έχει τραυματιστεί όπως βλέπετε.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις μέσα στο Δ.Σ. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε άμεμπτοι, προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε.

Στο ΣΚΑΪ δύο φορές πέταξαν χειροβομβίδες. Σήμερα είχαμε αυτό. Κάποια ΜΜΕ γράφουν κάποια άλλα τίποτα, Ζούμε σε μια πολιτεία που έχει νόμους. Υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία. Φορείς που έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Η δικαιοσύνη δεν ανήκει ούτε σε οπλισμένους μπράβους ούτε σε τίποτα άλλο”, καταλήγει ο κ.Αλαφούζος.

Σύμφωνα με τις, μέχρι τώρα, πληροφορίες νωρίτερα ο κ. Μαρινάκης είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος, με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού να ακολουθούν.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν την ένταση και τις σκηνές φαρ γούεστ που περιέγραψε ο κ.Αλαφούζος.

Ωστόσο το γεγονός το επιβεβαίωσε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος τόνισε πως “Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε. Δεν ήταν σοβαρό. Νομίζω ότι ο κ. Κωνσταντίνου δεν χρειάζεται να είναι τόσο απότομος και νευρικός. Νομίζω ότι θα τα βρουν μόνοι τους. Δεν είδα το περιστατικό. Έγινε μια ένταση αλλά δεν είδα ακριβώς τι έγινε. Δεν γίνεται στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό να μιλάω με τον Υφυπουργό και να του λέω να μην έρθει στο γήπεδο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο κόσμος να εκτονωθεί. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι πρόεδροι πρέπει να βοηθάμε το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο ματς με τον ΟΦΗ και δυστυχώς αυτά έγιναν και στο ντέρμπι σε δεκαπλάσιο βαθμό που δεν τιμούν την Ελλάδα. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να αλλαχθούν πολλά και σε αυτό το κομμάτι να παλεύουμε όλοι. Να δίνουμε εμείς οι πρόεδροι το καλό παράδειγμα στον κόσμο, γιατί εμείς ξεσηκώνουμε τον κόσμο”, κατέληξε ο κ.Μαχλάς.