Απίστευτες αποκαλύψεις Πελέ: «Δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχω-Ήμουν ερωτιάρης»»

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο αποτελεί αφιέρωμα στη ζωή του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, ο ίδιος γνωστοποίησε άγνωστες λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή, δηλώνοντας μάλιστα ότι σε κάποια φάση της ζωής του δεν ήξερε καν πόσα παιδιά έχει.

«Ήμουν ερωτιάρης, είχα πολλές αγάπες και σε κάποια φάση της ζωής μου δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχω. Πάντα όμως ήμουν ειλικρινής με τις γυναίκες μου και τους έλεγα ότι πηγαίνω και με άλλες», ανέφερε συγκεκριμένα.

Επισημαίνεται ότι ο Πελέ έχει παντρευτεί τρεις φορές και ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Ροσιμέρι Τσίμπι, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά (Εντίνιο, Τζένιφερ, Κέλι).

Από τον δεύτερο γάμο του με την τραγουδίστρια Ασίρια Νασιμέντο, έχει δύο παιδιά, τα δίδυμα Ζόσουα και Σελέστε. Είχε και μια κόρη από την πρώην οικονόμο του, Ανίζια Μασάντο, η οποία έχασε τη ζωή της το 2006.

Λίγο πριν κλείσει τα 76 του χρόνια, παντρεύτηκε την 50χρονη επιχειρηματία, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2010.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου.