Επεισόδια στη Λεωφόρο πριν την έναρξη του ντέρμπι

Μολονότι η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο πραγματοποιήθηκε χωρίς… παρατράγουδα, σοβαρά επεισόδια υπήρξαν στη συνέχεια, όταν ο Πρόεδρος και δηλωμένος αρχηγός αποστολής του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, 1,5 ώρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δέχτηκε πολλά καπνογόνα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Η προκλητική συμπεριφορά του Βίτορ Περέιρα, άναψε τα αίματα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο Περέιρα, δυστυχώς βρέθηκε στο πέταλο της Θύρας 13, έκανε κινήσεις με τα χέρια του με τις οποίες καλούσε τους οπαδούς να κινηθούν προς εκείνον, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κιγκλίδωμα και να εισβάλουν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, κυνηγώντας τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, ευτυχώς χωρίς να καταφέρουν να πιάσουν κάποιους από αυτούς, οι οποίοι έγκαιρα επέστρεψαν στη φυσούνα.
Διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο αποκατέστησαν την τάξη και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο, με ένα άνδρα των ΜΑΤ να πέφτει στο έδαφος μετά από κροτίδα που έσκασε στο πόδι του. Μετά από λίγα λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν και απομακρύνθηκε ο κόσμος από το χορτάρι.
Δυστυχώς ακόμα ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δεν ξεκινάει με καλούς οιωνούς!