«Οδοστρωτήρας» οι Μπακς με «διαστημικό» κάρφωμα Αντετοκούνμπο (Βίντεο)

Με το δεξί, αλλά και πολύ εύκολα, ξεκίνησε το Μιλγουόκι τα φετινά play off του NBA, τα οποία ελπίζουμε να οδηγήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μια τεράστια διάκριση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, του δικού μας «Giannis», συνέτριψαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς για το πρώτο ματς των πλέι οφ του ΝΒΑ, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Έλληνας σούπερ σταρ με ένα απίστευτο κάρφωμα.

Κλέβοντας την μπάλα σε μια επίθεση των Πίστονς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε στον αιφνιδιασμό, πάτησε λίγο μέσα από τη γραμμή των βολών και… απογειώθηκε καρφώνοντας στο αντίπαλο καλάθι!

Το καλάθι αυτό θύμισε… Μάικλ Τζόρνταν, τότε που ο θρύλος του ΝΒΑ είχε καρφώσει από τη γραμμή των βολών. Με τη διαφορά ότι τότε δεν ήταν σε αγώνα, αλλά σε διαγωνισμό καρφωμάτων.

Θαυμασμός για τον Greek Freak

Το βίντεο με το εντυπωσιακό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο από τον κόσμο του NBA!

Το «διαστημικό» καλάθι προκάλεσε κύματα θαυμασμού σε όσους το είδαν, με τον επίσημο λογαριασμό του ΝΒΑ στο Twitter να γράφει ενδεικτικά «Oh my Giannis!» (OMG), παραφράζοντας την αγγλική φράση Oh my God!

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε σε double double, με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ, μοίρασε επίσης τέσσερις ασίστ και είχε ένα κλέψιμο σε μόλις 23 λεπτά, οδηγώντας τους Μπακς στην άνετη νίκη με 121-86 επί των Πίστονς στο Μιλγουόκι.

Για την ομάδα του Ντιτρόιτ, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Γκρίφιν, σε double-double έφτασε ο Ντράμοντ με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέναρντ με 21 πόντους.

Δείτε τα highlights του αγώνα: