Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, 3-0 την ΑΕΚ

Σοβαρός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, νίκησε απόλυτα δίκαια την ΑΕΚ με 3-0 στην «αυλαία» του πρώτου γύρου των play offs (3η αγωνιστική) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι «έπιασε» τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της κατάταξης (από 7 βαθμούς). Ο Λουντ στο 11΄, ο Μπεργκ στο 30΄ και ο Κλωναρίδης στο 90΄ χάρισαν στο «τριφύλλι» το πρώτο του «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός με… μεστή εμφάνιση και σοβαρότητα στο παιχνίδι του κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο απέναντι σε μία αγνώριστη ΑΕΚ, που έμεινε από δυνάμεις και γνώρισε απόλυτα φυσιολογικά την δεύτερη ήττα της στα play offs.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο το ματς και στο δεύτερο έπαιξαν όσο ακριβώς χρειαζόταν για να κρατήσουν μακριά από την εστία του Στιλ τους αντιπάλους τους. Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα ποιοτικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλους τους τομείς μετά το πρώτο 10λεπτο. Ήταν πιο ουσιαστικός και πιο «δεμένος» από την μακράν χειρότερη ΑΕΚ από το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος. Αν η ΑΕΚ του δεύτερου ημιχρόνου στην Τούμπα απογοήτευσε με την εμφάνισή της, με τη σημερινή της απόδοση στη Λεωφόρο προβλημάτισε πάρα πολύ για το κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά και κατ΄επέκταση το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Champions League.