Πρόταση ΕΠΟ για τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15 Μαΐου

Την επόμενη Κυριακή προτείνει η ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα αλλά αναβλήθηκε με απόφαση Κοντονή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επικαλέστηκε για την απόφαση αναβολής λόγους ασφαλείας από την αστυνομία αν και ο αγώνας είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί σε ένα άδειο ΟΑΚΑ.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν στις επόμενες οχτώ ημέρες ο κ. Κοντονής θα συντονιστεί με την ΕΠΟ για το θέμα της σύνθεσης του διαιτητικού τρίο που αποτέλεσε και τον πραγματικό λόγο της αναβολής του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα καθώς η ομοσπονδία προχώρησε σε ορισμό των βοηθών του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου ενώ από την πλευρά Κοντονή λένε ότι είχε συμφωνηθεί τον κ. Σιδηρόπουλο να πλαισιώσουν οι βοηθοί που έχει στους αγώνες που διευθύνει στο εξωτερικό.

Βέβαια, η ημερομηνία αυτή οδηγεί τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ σε άλλη ημερομηνία.

Απομένει, επίσης, η ενημέρωση της FIFA και εν συνεχεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Φυσικά, ενημέρωση για το θέμα θα πρέπει να λάβουν τόσο οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ, όσο και εκείνοι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ καθώς κι ο ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα για το Κύπελλο.

Πηγή: protothema.gr