«Τελειώνει» άμεσα ο Αμπιντάλ!

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για λύση του συμβολαίου του!

Σύντομη θα είναι η παρουσία του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό, καθώς δημοσιεύματα στην Γαλλία, αναφέρουν πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του να φύγει από το Λιμάνι τον Ιανουάριο και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Monte Carlo» ο 35χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, για να λύσει το συμβόλαιό του!

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως ο Αμπιντάλ έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβρη και στην συνέχεια να αναλάβει πόστο στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, εκτιμούν πως μέσα στις επόμενες μέρες θα μείνει ελεύθερος και μάλιστα η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα τον τιμήσει στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη στις 17 Δεκεμβρίου.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο λόγω του ονόματος του Αμπιντάλ, η είδηση «παίζει» ήδη σε πολλές ιστοσελίδες στο εξωτερικό. Το «RMC Sport» πάντως, επικοινώνησε με τον Πιερ Ισά που δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο την είδηση φέρεται να επιβεβαιώνει ο –επί σειρά ετών- φίλος του, Νταβίντ Βεντιτέλι.

 

Πηγή: www.sportdog.gr