Εκτός αποστολής ο Τσόρι Ντομίνγκεζ

Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη ο Δημήτρης Σιόβας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με τους Σιόβα και Φορτούνη να προπονούνται κανονικά, όπως και τον Πάρντο, ο οποίος επίσης συμπεριελήφθη στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τσόρι, ο οποίος μπήκε στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, ο Μπουχαλάκης (σ.σ. κινήθηκε συντηρητικά την Παρασκευή), ο Μποτία (σ.σ. θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο), αλλά και ο Πουλίδο που έκανε θεραπεία. Εκτός και οι Φουστέρ, Μανιάτης, Ζντιέλαρ, Βούρος, Γούτας, Μπεν, Τζανδάρης, Γιαννιώτας, Κολοβός, Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Τσιμίκας και Λάτσι.

Η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών ήταν πλήρως αφιερωμένη στην τακτική, με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω στο δίτερμα, σε κανονική ροή αγώνα, επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπραξαν το ίδιο και με στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.