Οι απουσίες των "αιωνίων"

Η επιστροφή των διεθνών φαίνεται να ξεκαθαρίζει τα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και του Μάρκο Σίλβα για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» το Σάββατο στη Λεωφόρο. Για τους γηπεδούχους η επιστροφή των διεθνών δεν… έφερε κάποιο ενθύμιο από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Έτσι Μπεργκ, Νίνης, Καρέλης, Αμπέντ, Πράνιτς υπολογίζονται κανονικά.

Στα συν για τον Στραματσόνι είναι η αγωνιστική άνοδος του Μάικλ Εσιέν που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και δοκιμάζεται μάλιστα και στο σχήμα με τους βασικούς. Στα πλην ο τραυματισμός του Γιανς Βέμερ, ο οποίος φαινόταν να είχε καπαρώσει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Πλέον για βασικός πάει ο Μαρινάκης…

Στον Ολυμπιακό τα προβλήματα είναι σαφώς περισσότερα, αφού ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει τον Αλμπέρτο Μποτία που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όπως και τους ανέτοιμους Μπουχαλάκη και Μανιάτη, όπως αναφέρει το euro2day. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία στην αποστολή του Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ για προληπτικούς λόγους Φορτούνης και Σιόβας έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά απ’ ότι λένε στο λιμάνι αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.