Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Χρ.Αραβίδη

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ με την κατάσταση του τραυματία, Χρήστου Αραβίδη. Ο διεθνής επιθετικός δέχτηκε κλωτσιά στη γάμπα στη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή και παρά το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε για να προφυλαχθεί, εντούτοις ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να έχει έντονες ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του.

Ο Αραβίδης όπως ήταν επόμενο δεν έκανε προπόνηση, παρά μόνο θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στην ΑΕΚ ούτε καν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απουσίας του παίκτη, μιας και τις επόμενες 7 ημέρες ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά ματς για την Ένωση, όπως αναφέρει το naftemporiki. Αυτό της Τετάρτης (28/10) με τη Ξάνθη για το κύπελλο και το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Τραυματίας από το ματς με το «Γηραιό» αποχώρησε και ο Ρόναλντ Βάργκας (γάμπα), αλλά δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι έχει κάτι το σοβαρό. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους ο διεθνής μέσος από τη Βενεζουέλα ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Στη διάρκεια του σημερινού προγράμματος ο Δημήτρης Ανάκογλου υπέστη κάκωση και αύριο θα φανεί εάν πρόκειται για σοβαρό ή επιπόλαιο τραύμα.