"Αβρότητες"...

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το χθεσινό παιχνίδι της Ενωσης με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (4-0). Οι αναφορές του προέδρου των “ερυθρολεύκων” περί «ομάδας απάτης» και περί «τζάμπα μάγκα και ευεργέτη» (σ.σ. σχετικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη), προκάλεσαν την αντίδραση του “Δικεφάλου” με εξίσου βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως «υπόδικο» και «αρχιερέα της διαπλοκής», τον κατηγορεί για «αλητεία και αλαζονεία», ενώ κάνει λόγο για «κλεμμένα πρωταθλήματα με αθέμιτα μέσα». Τονίζει δε ότι περιμένει από την Πολιτεία και τη Δικαιοσύνη «να καθαρίσει τον Κόπρο του Αυγεία» και επισημαίνει ότι θα συνεχίσει την σταθερή προσπάθεια να επανέλθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ σχολιάζει και το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, κάνονοτας λόγο για «ταπεινωτική ήττα», ενώ καταδικάζει την ενέργεια οπαδών της ομάδας να αποδοκιμάσουν παίκτες και προπονητή, κατά την επιστροφή της αποστολής.

Πηγή: ΑΠΕ