Eurobasket: Χωρίς Μπογκντάνοβιτς, πιθανότατα, η Κροατία απέναντι στην Ελλάδα σήμερα

Χωρίς ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» της, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί η Κροατία, στο αποψινό (10:00 μ.μ.) παιχνίδι της με την Ελλάδα, για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Χθες (5/9), στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τη Σλοβενία, ο φόργουορντ των Νετς έπεσε άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τον αυχένα. Αποτέλεσμα ήταν να μην αισθάνεται καλά και έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι βρίσκεται σε σύγχυση και έτσι τον υπέβαλαν σε εξετάσεις. Τότε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάσειση και έτσι ουσιαστικά το άναψαν… κόκκινο για συμμετοχή στο ματς με την Ελλάδα.

«Χτύπησε στο κεφάλι. Ζαλιζόταν κι έκανε εμετό.. Οι γιατροί τού απαγόρευσαν να παίξει στο υπόλοιπο ματς με τη Σλοβενία», δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και πρόσθεσε: «Θα είναι μεγάλη απώλεια για μας να μη τον έχουμε στη διάθεσή μας” σχολίασε ο προπονητής της Κροατίας, που ενδεχομένως να ρίξει στο παιχνίδι τον (επίσης τραυματία) Μάρκο Τόμας: «Μπορεί να βάλουμε το Μάρκο, για κάποια λεπτά. Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις…».

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, δύσκολα ο Μπογκντάνοβιτς θα αγωνιστεί, καθώς το ρίσκο είναι μεγάλο μετά από ένα τέτοιο χτύπημα στο κεφάλι.
Πηγή: SentraGoal