Super League: Ο ΠΑΟ «ξέσπασε» στην Καλλονή

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Καλλονή για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα επικρατώντας με 4-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 2η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ οι Καρέλης στο 9′, Μπεργκ στο 31′, Ταυλαρίδης στο 53′ και Πέτριτς στο 80′.

Ο Αστέρας έχανε τις ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός έβαζε τα γκολ με τον Ουάρντα στο 34′ και τον Βιγιαφάνες στις καθυστερήσεις κι έτσι η ομάδα του Αγρινίου πέρασε νικηφόρα 2-0 από την Τρίπολη.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Πανιώνιος στο Καυτανζόγλειο με 1-0 επί του Ηρακλή, παρ? όλον που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 62′ λόγω αποβολής του Αργυρόπουλου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 45′ ο Μπακασέτας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην πολυπρόσωπη άμυνα της ακριτικής ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, πίεσε την άμυνα του Τσενάμο, αλλά πολύ δύσκολα έφθανε σε απόσταση βολής, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν οχυρωθεί στα μετόπισθεν και έδιωχναν τους κινδύνους.
τους φιλοξενούμενους.

Νωρίτερα, παρόμοιο σκηνικό με το χθεσινό έξω από το ΟΑΚΑ… στήθηκε και στα Ιωάννινα, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του «δικεφάλου» του Βορρά και στις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αρχές έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους φίλους του ΠΑΟΚ που πλησίασαν προς το γήπεδο.