Champions League: Στο δρόμο του Ολυμπιακού η Μπάγερν και η Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη στο Μονακό, θα βρει δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο λόγος για τις  Μπάγερν Μονάχου και την Άρσεναλ.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι όμιλοι όπως προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση στο Μονακό:

1ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάλμε

2ος όμιλος: Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βόλφσμπουργκ

3ος όμιλος: Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γαλατασαράι, Αστάνα

4ος όμιλος: Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλη, Γκλάντμπαχ

5ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Λεβερκούζεν, Ρόμα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

6ος όμιλος: Μπάγερν, Άρσεναλ, Ολυμπιακός, Ντιναμό Ζάγκρεμπ

7ος όμιλος: Τσέλσι, Πόρτο, Λιόν, Μακάμπι Τελ Αβίβ

8ος όμιλος:  Ζενίτ, Βαλένθια, Ντιναμό Κιέβου, Γάνδη

 

Σιόβας: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Την αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League εξέφρασε ο Δημήτρης Σιόβας.

«Σαφώς και είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Μέσα στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο για κανέναν να μας νικήσει και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες για να μαζέψουμε βαθμούς και να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος παίκτης και συνέχισε:

«Η Μπάγερν είναι μια μεγάλη ομάδα και την αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά. Την Άρσεναλ την ξέρουμε και έχουμε παίξει μαζί της και άλλες φορές. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι όλες οι ομάδες στα παιχνίδια μας. Και πρόπερσι είχαμε τύχει με δυνατές και δύσκολες ομάδες αλλά περάσαμε στην επόμενη φάση. Στο Καραϊσκάκη νικήσαμε μεγάλες ομάδες και ναι ονειρευόμαστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας και να περάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση με την Άρσεναλ. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απέναντι στα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις, ο Σιόβας σχολίασε: «Πρώτα πρώτα πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά και να μη δεχθούμε γρήγορα γκολ. Το σκορ μπορεί να γίνει μεγάλο απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να παίζουμε και επιθετικά. Είναι δύσκολα ματς και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο», κατέληξε.