Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διατεθειμένη να δαπανήσει 325 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ

Για δεύτερη φορά στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου οι Άγγλοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα η βρετανική εφημερίδα «Sun» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπέμπηδες» είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το εξωπραγματικό ποσό των 240 εκατ. λίρες (325 εκ. ευρώ) για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα. Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει με βάση τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στράικερ με τη «Μπάρτσα», που αγγίζει τα 190 εκατ. ευρώ που με τους φόρους ανεβαίνει στα 225 εκατ. ευρώ.

Με το πενταετές συμβόλαιο που θα του προσφέρει η Μάντσεστερ το ποσό ανεβαίνει στα 325 εκατ. ευρώ, αφού για κάθε χρόνο ο Βραζιλιάνος σταρ θα αμείβεται με 20 εκ. ευρώ!

Η αντίδραση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα στο σενάριο μεταγραφής του Νεϊμάρ ήταν άμεση και ήρθε δια στόματος του Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, τόνισε ότι «ο Νεϊμάρ ούτε πωλείται, ούτε θέλει να φύγει και είναι χαρούμενος εδώ. Θα συζητήσουμε και για την ανανέωση του συμβολαίου του» και πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.