ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ντιέγκο Μπουονανότε

Το συμβόλαιό του υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο 27χρονος άσος Ντιέγκο Μπουονανότε. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός άσος πήγε στο ΟΑΚΑ για να πάρει μια πρώτη γεύση του νέου ποδοσφαιρικού του «σπιτιού» και τις απαραίτητες φωτογραφίες, ενώ πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφής.

Ο Μπουονανότε θα αναχωρήσει άμεσα για την Αργεντινή, προκειμένου να πάρει τα πράγματά του κι εν συνεχεία θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως στις προπονήσεις της ΑΕΚ θα μπει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα.

Φυσικά δεν υπολογίζεται για το φιλικό της Κυριακής με την Ίντερ στην Ανκόνα. Εκεί, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει, σε διάταξη 4-3-3, τους Μπαρόχα, Άρθο (ελλείψει Κολοβέτσιου), Τζανετόπουλο, Γκάλο, Σοϊλέδη ή Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ανάκογλου, Βάργκας και δύο εκ των Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Κριστάντους.

Η ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με τον Μπουονανότε, καθώς κινείται για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό με τον Λούκα πρώτο φαβορί, ενώ θα πάρει πιθανότατα έναν στόπερ κι έναν επιθετικό.