Επαγγελματίας αθλητής πάλης έγινε 8χρονος με καρκίνο

Ένα οκτάχρονο αγόρι, ο Ελάιτζα Μέινβιλ που πάσχει από μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, η οποία επηρεάζει το νευρικό του σύστημα, κατάφερε να γίνει έστω και για λίγο επαγγελματίας αθλητής του WWE!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του in.gr, η πάθηση του διαγνώστηκε όταν ακόμη ήταν τριών ετών και ο πιτσιρικάς υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες τα τελευταία πέντε χρόνια παλεύοντας για τη ζωή του. Τον περασμένο Απρίλιο η οικογένεια του Ελάιτζα έλαβε κάποια χαρμόσυνα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του παιδιού, καθώς υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, όμως, μόλις τον περασμένο μήνα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξανά.

Η μητέρα του παιδιού αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δηλαδή να προσπαθήσει να του κλείσει μία εμφάνιση σε αγώνες της αμερικανικής ψυχαγωγικής πυγμαχίας, γνωστότερη ως WWE.

Αφού ανέβασε ένα βίντεο του παιδιού της στο youtube κάνοντας μια μικρή επίδειξη των γνώσεων και ικανοτήτων του γύρω από το άθλημα, οι υπεύθυνοι προωθητικών ενεργειών και διαφήμισης του WWE ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια και έδρασαν τάχιστα!

Ετοίμασαν έναν χαρτοφύλακα με το επαγγελματικό συμβόλαιο που θα πρόσφεραν στον πιτσιρικά, όπως ακριβώς γίνεται και με όλους τους εν ενεργεία αθλητές του συγκεκριμένου σπορ και τον κάλεσαν σε μία ζωντανή εμφάνιση για να το υπογράψει και να λάβει τον τίτλο του επίτιμου αθλητή του σπορ!

Οι γονείς του τον οδήγησαν στο ρινγκ και μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αθλητές, παρουσιαστές και θεατές, ο μικρός υπέγραψε το συμβόλαιο και αποκάλυψε το «παρατσούκλι» που διάλεξε για τον εαυτό του: «Θέλω ο κόσμος και οι αντίπαλοί μου να με αποκαλούν Drax Shadow και θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν πρέπει να φοβούνται το σκοτάδι, αλλά μόνο τη σκιά».

Η εκπομπή παίχτηκε στον αέρα της αμερικανικής τηλεόρασης μόλις πριν από μερικά 24ωρα και φυσικά δίπλα στον πιτσιρικά ήταν ο αγαπημένος του ήρωας «Stardust» που τον συνόδεψε στο «SAP Center» του Σαν Χοσέ.