Ολυμπιακός: Νέο τριετές συμβόλαιο στον Σφαιρόπουλο

Με νέο τριετές συμβόλαιο επιβράβευσε τον Γιάννη Σφαιρόπολο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την πορεία που κατέγραψε η ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής της ηγεσίας. Ήταν γνωστό σε όλους ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του 48χρονου προπονητή, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Με τα δεδομένα αυτά, αλλά και το κλίμα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει στα αποδυτήρια ο Έλληνας τεχνικός, η διοίκηση της ΚΑΕ του προσέφερε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαδέχθηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον περασμένο Νοέμβριο και στο διάστημα αυτό κατάφερε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να κερδίζει σε οποιαδήποτε έδρα.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο έως το 2018» αναφέρει το λιτό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη διοίκηση.