Europa League: ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θέλουν την είσοδό τους στην αυριανή κλήρωση

Στην αυριανή κλήρωση των play off του Europa League θέλουν να βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, που αντιμετωπίζουν απόψε τις Σπαρτάκ Τρνάβα και ΑΙΚ Στοκχόλμης αντίστοιχα στις ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού της διοργάνωσης. Τα προγνωστικά, σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση, είναι σαφώς με το μέρος των ελληνικών ομάδων.

Οι Περιστεριώτες, μάλιστα μετά τη μεγάλη τους νίκη στη Σουηδία με 3-1 δεν είναι απλά το φαβορί, αλλά βρίσκονται σχεδόν και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Απόψε στις 9 το βράδυ μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα επιδιώξει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα play off και να πανηγυρίσει ευρωπαϊκή πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ακόμη και τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο.

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση έχει και ο ΠΑΟΚ έναντι των Σλοβάκων, μετά το 1-0 της Τούμπας. Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα παραταχθεί σήμερα το βράδυ (21:05) με σημαντικές ελλείψεις, ωστόσο, είναι στο… χέρι του να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να βρεθεί αύριο στην κληρωτίδα. Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ της περασμένης Πέμπτης, Λούκας, δεν βρίσκεται στην αποστολή, ενώ απόντες θα είναι και οι Αθανασιάδης, Κίτσιου. Στο πλευρό του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται περίπου 300 οπαδοί.