Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" τον Σουάρες

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος

Ο Λουίς Σουάρες έβγαλε στη σέντρα τον Ζοζέ Μουρίνιο μέσω της αυτοβιογραφίας του για την τακτική του στο περσινό Λίβερπουλ-Τσέλσι και ο Πορτογάλος απάντησε με σκληρό ύφος.

 Ευθεία επίθεση στον Ζοζέ Μουρίνιο εξαπέλυσε μέσω της αυτοβιογραφίας του ο Λουίς Σουάρες, με τον νυν άσο της Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί στο βιβλίο του έναν διάλογο που είχε με παίκτη των Λονδρέζων κατά τη διάρκεια του περσινού Λίβερπουλ-Τσέλσι (που στέρησε από τους “κόκκινους” τον τίτλο) όπου μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει για τις τακτικές του Πορτογάλου.

“Τι θέλεις να κάνω για τις καθυστερήσεις. Εάν ο Μουρίνιο θέλει από μας να παίζουμε έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε έτσι. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Εάν δεν το κάνω, δεν θα παίζω. Εσύ τι θα έκανες;”, αναφέρεται στο βιβλίο πως ειπώθηκε από κάποιον παίκτη της Τσέλσι (δεν κατονομάζεται) αναφορικά με την υπερβολικά αμυντική τακτική της ομάδας του δυτικού Λονδίνου σε εκείνο το ματς, με τον Μουρίνιο να ενημερώνεται σχετικά και να δίνει σκληρή απάντηση στον Σουάρες μέσω δικής του συνέντευξης.

“Ήταν ένα ακόμα βιβλίο; Βιβλία! Διαβάζετε πραγματικά αυτά τα βιβλία;  Εγώ όχι. Στα 51 μου ίσως να έχω αρκετές ιστορίες να πω για να γράψω ένα βιβλίο.

Αλλά όταν είσαι 25; Το μόνο βιβλίο που μπορείς να γράψεις είναι για το όταν ήσουν παιδί. Έχω δεχτεί πρόσκληση να φτιάξω ένα βιβλίο αλλά μόνο ένα όπου θα διαλέξω 100 φωτογραφίες από την καριέρα μου και θα κάνω ένα μικρό σχόλιο κάτω από κάθε μία φωτογραφία.

Θα είναι ένα βιβλίο αναμνήσεων”, δήλωσε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε: “Δεν πρόκειται όμως να γράψω ένα βιβλίο για να πω μ@@@@@@@@, να κάνω κριτική σε ανθρώπους και να μιλήσω αρνητικά για πρόσωπα που ανήκουν στην καριέρα μου. Δεν θα το κάνω αυτό”.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η Τσέλσι φύγει και φέτος με τη νίκη από το “Άνφιλντ” θα αυξήσει σε 15 βαθμούς τη διαφορά της από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ενώ θα έχει βγάλει μέσα στις πρώτες 11 αγωνιστικές ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με παιχνίδια στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Πηγή: SPORT24

http://www.sport24.gr/football/omades/Chelsea/o_moyrinio_karfwse_ton_soyares.3130119.html