Δωρεάν είσοδος σε όλους τους αγώνες του Euro U19

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν τα εισιτήρια όλων των αγώνων στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου σε Κατερίνη, Λάρισα και Βέροια.

Η ΕΠΟ προέβη σε αυτή την ενέργεια ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη χώρα μας. Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ενημέρωση «αντιλαμβάνεται πλήρως ότι κατά την τρέχουσα περίοδο κυρίαρχο ζήτημα για την ελληνική οικογένεια είναι η κάλυψη των βασικών βιοτικών αναγκών της, άρα ήταν αυτονόητη η απόφαση να παραιτηθεί από τις δυνητικές εισπράξεις της πώλησης εισιτηρίων».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, επισήμανε ότι «το γεγονός ότι, σε δύσκολους καιρούς για όλους μας αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από πιθανά έσοδα δεν ισοδυναμεί με πράξη γενναιοδωρίας, αλλά στοιχειώδους προσαρμογής στην πραγματικότητα. Άλλωστε, θεωρώ ότι επιβάλλεται να αρθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας ο καθένας αυτό που του αναλογεί με υπευθυνότητα και ψυχραιμία».