Αποχωρεί ο Πίρλο από τη Γιουβέντους

Την αποχώρηση από τη Γιουβέντους αλλά και από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Αντρέα Πίρλο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο ιταλός θρύλος είναι πλέον έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί με την τη φανέλα της New York City FC.

Η ανάρτηση του είναι μια φωτογραφία με εκείνον με τη φανέλα της Γιουβέντους να χαιρετάει τον κόσμο και να συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνατε κάθε φορά. Ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας, της Γιουβέντους. Ήταν μια πανέμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο. Πλέον ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ για στιγμές χαράς. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ…».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Πίρλο έχει ήδη συμφωνήσει με την NYC FC, η οποία ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες που έχουν και τη Μάντσεστερ Σίτι και θα είναι συμπαίκτης με τους Φραντ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Φράνκ Λάμπαρντ και τον Στίβεν Τζέραρντ και ο Αντρέα Πίρλο αποφάσισε να ξοδεύσει τα τελευταία του χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.