Ρώσικη "πλάκα" στους Αμερικάνους ως "απάντηση" για τη FIFA!

Οι Ρώσοι ανακριτές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Αμερικανούς συναδέλφους τους… να λύσουν το μυστήριο με το χαμένο βίντεο από την πτήση στη Σελήνη!

Με αυτό τον καυστικό τρόπο ειρωνεύτηκε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Μάρκιν, την παρέμβαση των ΗΠΑ στις υποθέσεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σε δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα “Ιζβέστια”.

“Μπορούμε να βοηθήσουμε στη διενέργεια διεθνούς έρευνας για το πού χάθηκε η ταινία με τους αστροναύτες στο φεγγάρι, ή για το πού είναι κρυμμένα και μέχρι σήμερα ανείδωτα τα 400 κιλά σεληνιακού εδάφους. Όχι, με τίποτα δεν εννοούμε ότι (σσ οι Αμερικανοί) δεν πέταξαν και ότι απλώς τράβηξαν ταινία. Αλλά όλα αυτά τα επιστημονικά, μπορεί και πολιτιστικά, αντικείμενα αποτελούν κληρονομιά της ανθρωπότητας και η χωρίς ίχνος εξαφάνισή τους αποτελεί κοινή απώλεια. Η έρευνα θα δείξει” είπε ακάθεκτος ο Μάρκιν!

Το πρακτορείο NOVOSTI θυμίζει ότι η NASA ανακοίνωσε πριν χρόνια ότι χάθηκε η πρωτότυπη εγγραφή με τον Άρμστρονγκ να πατά τη Σελήνη.
Η υπόθεση της FIFA έχει προκαλέσει νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, με την πρώτη να κατηγορεί τους Αμερικανούς ότι μπλέκονται χωρίς δικαιοδοσία σε ξένες χώρες και υποθέσεις για καθαρά πολιτικούς λόγους και με αφορμή την ανάληψη, από τη Ρωσία, του “Μουντιάλ” του 2018.