Μαρινέλλα: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της - Τι λέει η Ματίνα Παγώνη

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, διαβεβαίωσε σήμερα το κοινό η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, ως γνωστόν, υπέστη ξαφνικά εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο την Πέμπτη (27/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της δεν παρουσιάζει κάποια μεταβολή και αν δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση δεν αναμένεται σήμερα νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και η Μαρινέλλα εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Εξηγώντας πώς έχουν τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις, η κ. Παγώνη δήλωσε σήμερα στο MEGA:

«Τα επόμενα 24ωρα είναι προφανώς κρίσιμα. Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται».