Γλυφάδα: «Καταζητούμενη» μέσω Διαδικτύου η 14χρονη - «Θέαμα» ο ξυλοδαρμός της

Διακινούσαν τη φωτογραφία της 14χρονης στα social media σαν… καταζητούμενη, προσκάλεσαν ανήλικους μαθητές να καταγράψουν τον άγριο ξυλοδαρμό της και πριν την απομονώσουν, την έψαχναν για σχεδόν μια ώρα στους δρόμους της Γλυφάδας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν για κατάθεση και άλλους μαθητές που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της 14χρονης που προκάλεσε αποτροπιασμό.

Μέχρι στιγμής, η 14χρονη φέρεται να περιγράφει στις Αρχές τρία πρόσωπα, τις δύο 14χρονες συμμαθήτριές της και μια 16χρονη. Παράλληλα εξετάζεται η εμπλοκή ενός 18χρονου, ο οποίος περιγράφεται σε μαρτυρία ως υποκινητής του επεισοδίου και φέρεται να φοράει καπέλο και να έχει στο λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

«Υπήρξε συνεννόηση μέσω Διαδικτύου, να μαζευτούν άτομα και να παρακολουθήσουν τις βίαιες πράξεις εναντίον της 14χρονης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Μανώλης Γερακιός, περιγράφοντας τη δεύτερη επίθεση σε βάρος της ανήλικης. Τα ίδια άτομα είχαν και πάλι επιτεθεί στο κορίτσι στις 7 Σεπτεμβρίου.

Mε πληροφορίες από ΑΝΤ1, Ελεύθερος Τύπος