«Τσίρκο» χωρίς εισιτήριο ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης μετανιώνει για Κασσελάκη - «Έκανα λάθος που τον στήριξα - Μας έκανε τεράστια ζημιά με τα σπίτια»

Το απόλυτος χάος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στο OPEN εξαπέλυσε σκληρότατες αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Έκανα λάθος μαζί του», παραδέχθηκε ο Σφακιανός πολιτικός ενώ τόνισε πως «κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Πολάκης δήλωσε: «Δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο ενώ έκανε πολλά λάθη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε σε κρίσιμη καμπή και πρέπει να καλυφθεί το κενό και το έλειμμα που υπάρχει στη χώρα και στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Ο Κρητικός πολιτικός τόνισε επίσης πως «Ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν και αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά σωστά πράγματα που μπορεί να είπε».

Για το λόγο που ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει πάλι να πάρει την προεδρία του κόμματος είπε: «Τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν τα ίδια τα κόμματα με τα θεσπισμένα τους όργανα, δεν τα εξηγούν συνταγματολόγοι».

Για την πρόταση μομφής:

«Λόγω της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε από τον πρόεδρο να δώσει λύση και να προκηρύξει εκλογές, ο ίδιος απαντά κάντε μου μομφή».

«Κουκούλες φορούν οι δωσίλογοι, δεν φοράει η Αριστερά. «Ήθελε να ξαναθέσει το ζήτημα ότι είναι αρχηγός, επιζητά τη δημοσιότητα και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν».

Τι είπε για τα σπίτια

«Μας έκανε τεράστια ζημιά η ιστορία με τα σπίτια του Στέφανου Κασσελάκη». «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατυπώσει λαϊκά κατανοητό και κοινωνικά αναγκαίο πρόγραμμα».