117 τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα: Τρεις ακόμα νεκροί στη Θεσσαλονίκη

Στους 117 έφτασαν δυστυχώς, οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς ένας ακόμη θάνατος καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην Ελλάδα.

Τελευταίο θύμα ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είναι το τέταρτο θύμα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, ενώ ο κορωνοϊός κατέγραψε σήμερα δέκα νέα κρούσματα όπως ανακοίνωσε, κατά την τακτική ημερήσια ενημέρωση, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής επί του ζητήματος της εξάπλωσης της πανδημίας στην χώρα μας,  Σωτήρης Τσιόδρας.

Λίγο νωρίτερα κατέληξε και ένας 66χρονος από τις Σέρρες, ο οποίος νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο “Αγιος Δημήτριος”, στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών έφτασε στους 117 καθώς νωρίτερα είχαν επίσης χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό,  ένας 74χρονος ανεβάζοντας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα,  τον αριθμό των νεκρών στους 115.

Ο άτυχος 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο οποίο νοσηλευόταν, ενώ κατά πληροφορίες, που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος,  ο εν λόγω εκλιπών, δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα σήμερα θυμίζουμε, είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει και μία 68χρονη η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα  έπασχε από παχυσαρκία, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την κατάσταση και την πορεία της υγεία της.