Τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο: 20 τραυματίες από έκρηξη σε τρένο - Υπήρχε και 2η βόμβα! (Βίντεο)

Πανικός πριν λίγη ώρα στο μετρό του Λονδίνου από έκρηξη που σημειώθηκε στο σταθμό Parsons Green – Πάρσονς Γκριν. Η έκρηξη ευτυχώς ήταν μικρής έντασης και προκλήθηκε από τσάντα που “έσκασε” στο πίσω μέρος συρμού.

Νεότερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας προσπαθούν να εξουδετερώσουν μια δεύτερη βόμβα στο ίδιο τρένο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail υπήρξαν αναφορές ότι στο σταθμό υπήρχε και ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι που περιφερόταν εκεί μετά την έκρηξη. Απ’ την πλευρά της η Σκότλαντ Γιαρντ ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας δεν σχετίζεται με τη βόμβα που εξερράγη. Σε κάθε περίπτωση όμως γίνεται έρευνα και για αυτό ενώ προειδοποιεί όλους να αποφεύγουν την περιοχή.

Αυτή είναι τσάντα από τα καταστήματα LIDL, είχε μέσα ένα λευκό μπιτόνι το οποίο και εξερράγη:

Το βαγόνι γέμισε καπνούς, ξέσπασε φωτιά και τραυματίστηκαν 20 επιβάτες, οι περισσότεροι φέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο. Μία γυναίκα έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα πόδια. Κόσμος ποδοπατήθηκε ενώ έτρεχε να βγει απ’ το βαγόνι και τον σταθμό.

Μετά την έκρηξη μέσα στο βαγόνι, ακολούθησαν σκηνές πανικού κι ο κόσμος έτρεχε έντρομος έξω απ’ τον σταθμό. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στο σημείο.