Jack-Less

Ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη φθινοπωρινή ανακοίνωση της Apple και ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει με (σχετική) ανυπομονησία. Στο σημερινό event στο Σαν Φρανσίσκο, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο αναμένεται να αποκαλύψει το νέο της iPhone -φτάσαμε στο νούμερο 7- και ένα νέο Apple Watch -το νούμερο 2- μεταξύ άλλων.

Η φήμη που έχει όμως προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναταραχή είναι ότι το νέο iPhone δεν θα έχει πια port για τα παραδοσιακά ακουστικά. Αλλά γιατί η Apple αποφάσισε να “σκοτώσει” ένα από τα πιο διαδεδομένα ports στην ιστορία, το οποίο χρησιμοποιείται σε ηχητικές συσκευές από τη δεκαετία του ’60; Άγνωστο. Θα της “βγει”; Επίσης άγνωστο.

Αυτό που επίσης δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι ακουστικά θα αντικαταστήσουν τα κλασικά ακουστικά της: θα είναι ασύρματα και θα συνδέονται μέσω Bluetooth ή ενσύρματα που θα συνδέονται μέσω του lightning port; Θα το ξέρουμε σύντομα. Κ

άτι όμως που αν επιβεβαιωθεί θα μας χαροποιήσει όλους: το νέο iPhone αναμένεται να είναι πιο αδιάβροχο από το προηγούμενο.

Καιρός ήταν…