Eκλογές αύριο για τους Νοσηλευτές του ΕΣΥ

Τους εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ) ψηφίζουν οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής την Τετάρτη 10 Ιουνίου, από τις 12.00 έως 16.00. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, για τη διευκόλυνση των νοσηλευτών θα λειτουργήσουν επτά εκλογικά τμήματα στα ισάριθμα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ»,  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», «ΕΛΠΙΣ», «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», ΠΑΙΔΩΝ «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓ.ΣΟΦΙΑ», «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ», «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», «ΛΑΪΚΟ», ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ», ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», ΓΝΑ Ε.Ε.Σ«ΚΟΡ/ΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ», ΝΙΜΙΤΣ, ΕΚΑΒ, 251ΓΝΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΕΕΛ, ΕΚΠΑ, ΑΤΕΙ.

Στο νοσοκομείο «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Στο ΚΑΤ θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «ΚΑΤ», «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ», ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ», ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Στο νοσοκομείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ», θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» και «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ».

Στο νοσοκομείο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «ΑΤΤΙΚΟΝ», «ΘΡΙΑΣΙΟ», καθώς και των λοιπών ιδρυμάτων της Δυτικής Αττικής.

Τέλος, στο νοσοκομείο «ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ» θα ψηφίσουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων «ΝΙΚΑΙΑΣ», «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», «ΤΖΑΝΕΙΟ» και «ΜΕΤΑΞΑ».