Κ. Ζαχαριάδης, Σ. Ζαχαράκη, Ν. Γιαννακοπούλου, Δ. Τσιόδρας, Κ. Γιαννακίδης, Ε. Παλλήκαρης στην εκπομπή Χ2 με τον Γ. Πολίτη (Action24-13/11/2018)

Τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας καθώς και την κυβερνητική διαρροή στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την μη περικοπή των συντάξεων συζήτησαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων και καλεσμένοι του Γιάννη Πολίτη στην εκπομπή Χ2 στοAction 24 την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας και δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι, ο Κώστας Γιαννακίδης από τον Φιλελεύθερο και το protagon.gr και ο Eυτύχης Παλλήκαρης από την Athens Voice, τοποθετήθηκαν επί των ζητημάτων.

Δείτε τις τοποθετήσεις τους και ολόκληρη την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Χ2 13-11-2018

Μαζί τους, όπως κάθε Τρίτη, το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) / Junior Achievement Greece με την υπεύθυνη επικοινωνίας, Μαρία Γιαννέτου.

Όπως στην εκπομπή της προηγούμενης Τρίτης 6 Νοεμβρίου, έτσι και αυτή τη φορά, η εκπομπή φιλοξένησε μαθητές – επιχειρηματίες από την επαρχία. Οι μαθητές ήρθαν από την Πάτρα όπου φοιτούν στα Αρσάκεια Σχολεία, και μας παρουσίασαν το ιδιαίτερο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, μία μαθητική τράπεζα.

Πρόκειται για την Μαθητική Εικονική Επιχείρηση «Νew Generation Bank – NGB» από το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών, την νεοσυσταθείσα επιχείρηση που συμμετέχει στον διαγωνισμό της φετινής σχολικής χρονιάς.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της επιχείρησής τους στην εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη:

Όπως προανήγγειλε ο Γιάννης Πολίτης, την επόμενη Τρίτη, η εκπομπή θα φιλοξενήσει ειδικό πάνελ για το ασφαλιστικό.