Άνοιξε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου - Ποιοι κληρονομούν την περιουσία της ηθοποιού

Στο άνοιγμα της διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης, προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με τους κληρονόμους της.

Ο κ. Χατζημιχάλης εξήγησε ότι στη διαθήκη της ηθοποιού προβλέπεται να δοθεί ένα ποσό στην πρώην οικιακή βοηθό της, ενώ όλη της η ακίνητη περιουσία πάει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Παράλληλα, η αείμνηστη ηθοποιός έχει αφήσει και κάποια χρήματα σε φίλους της, ενώ ο κ. Χατζημιχάλης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ύπαρξης δεύτερης διαθήκης, συνδέοντάς το με τη διάρρηξη που είχε γίνει προ ημερών στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία.

Μαίρη Χρονοπούλου: Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της μετά το άνοιγμα της διαθήκης της

«Η διαθήκη δημοσιεύθηκε, αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Απλώς, έχουμε μια πληροφόρηση. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Εκείνο το οποίο γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι αφήνει την περιουσία της στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στην οικιακή βοηθό που είχε πριν από λίγα χρόνια και της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, τη Λαμάρα, που έχει φύγει για τη Γεωργία. Είναι η προηγούμενη βοηθός της, η τελευταία ήταν έναν χρόνο περίπου» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ένα ακίνητο, στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, ήδη το έχει μεταβιβάσει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, με τα άλλα ακίνητά της. Αλλά έχει αφήσει στην προηγούμενη οικιακή βοηθό της 50.000 ευρώ» συνέχισε ο ίδιος, διαψεύδοντας την πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Μαίρη Χρονοπούλου άφηνε στην πρώην οικιακή βοηθό της και το σπίτι στα Πατήσια, πέρα από το προαναφερθέν χρηματικό ποσό.

«Υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου που παίρνουν κάποια χρήματα, περιμένουμε να μάθουμε τα ονόματά τους. Αφήνει σε κάποιος φίλους κάποια ποσά», συνέχισε ο ίδιος.

«Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναρτάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι και τα οποία είναι αξίας. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε πού έχει πάει, επισήμως. Εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, αλλά υπάρχει επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου να γίνει ο χώρος στην Παιανία μουσείο, και άρα θα πρέπει να μείνουν τα πράγματα εκεί», σημείωσε ακόμη ο Δημήτρης Χατζημιχάλης για το σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία.

«Την ίδια ημέρα που υποβλήθηκε η αίτηση για σφράγιση του σπιτιού έγινε η διάρρηξη. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι έψαχναν στοχευμένα. Υπήρχαν κάτω πεταμένα έγγραφα. Υπήρχε η πληροφορία ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη, που ανέτρεπε την παλαιότερη», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος της ηθοποιού.