Εξιτήριο για τη Μαντόνα - Επιστρέφει σπίτι μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Στο σπίτι της επέστρεψε η Μαντόνα μετά την περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στη ΜΕΘ και προκάλεσε ανησυχία στους φαν της.

Σύμφωνα με το BBC, η σταρ αισθάνεται καλύτερα μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Η Μαντόνα μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, δήλωσε πηγή στο CNN, προσθέτοντας: «Είναι καλά στην υγεία της».

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τη μόλυνση στη Μαντόνα, αλλά οι γιατροί ανέφεραν ότι έγινε εξαιρετικά σοβαρή και χρειάστηκε θεραπεία στην εντατική.

Η οικογένεια της Μαντόνα προετοιμαζόταν για το χειρότερο

Εχθές, ο μάνατζέρ της σόκαρε τους φανς της Μαντόνα, όταν με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι η βασίλισσα της ποπ εμφάνισε «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική».

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, όλη η οικογένεια της Μαντόνα ενώθηκε και άρχισε «να προετοιμάζεται για το χειρότερο», όπως δήλωσε μέλος της οικογένειας στην DailyMail.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε συγγενικό της πρόσωπο. «Γι’ αυτόν το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης», πρόσθεσε.