Είστε έτοιμοι να φορέσετε τα γάντια σας;

Ο Μάρτιν Σκορσέζε επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του Μάικ Τάισον.

Ο  “Iron” Μάικ Τάισον αναδείχθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους πυγμάχους πριν αποσυρθεί οριστικά από το άθλημα το 2006.

Πρωταθλητής βαρέων βαρών και κατακτητής πολλών τίτλων, επικρίθηκε συχνά για τη βίαιη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός του ρινγκ, και έχει φυλακιστεί με κατηγορίες βιασμού, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μεγαλωμένος σε φτωχικές συνοικίες του Μπρούκλιν, όπου σε νεαρή ηλικία συμμετείχε σε συμμορίες, ο Τάισον τέθηκε υπό την κηδεμονία και καθοδήγηση του εκπαιδευτή Κας Νταμάτο (Cus D’Amato), ο οποίος είχε ήδη αναδείξει τους πρωταθλητές Φλόιντ Πάτερσον και Χοζέ Τόρες.

Ο Τζέιμι Φοξ, ο Αμερικανός ηθοποιός βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης αποκάλυψε ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε πρόκειται τον σκηνοθετήσει στη βιογραφία του Μάικ Τάισον που ετοιμάζει η Paramount σε σενάριο του Τέρενς Γουίντερ, με τον οποίο ο Σκορσέζε είχε συνεργαστεί για το «Λύκο της Νέας Υόρκης» και το τηλεοπτικό «Boardwalk.