Οι ταινίες της εβδομάδας από 26/02

Έξι νέες ταινίες θα προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους. Ανάμεσα τους, το Cake με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον, το Έμφυτο Ελάττωμα και  η περιπέτεια John Wick.

Αναλυτικότερα:

Έμφυτο Ελάττωμα

thumbnail

Στο Λος Άντζελες του 1970, ένας χίπης ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει μια υπόθεση εξαφάνισης, η οποία αποδεικνύεται επικίνδυνα πολύπλοκη.

Aμερικανική δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον με τους: Χοακίν Φίνιξ, Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ρις Γουίδερσπουν, Κάθριν Γουότερστοουν.

John Wick

αρχείο λήψης

Έχοντας αποσυρθεί πέντε χρόνια από την ενεργό δράση, ο εκτελεστής της μαφίας Τζον Γουίκ αναγκάζεται να στραφεί εναντίον του παλιού αφεντικού του, ενός Ρώσου αρχιγκάνγκστερ, όταν ο γιος του τελευταίου κλέβει το αυτοκίνητο και σκοτώνει το σκύλο του.

Αμερικανοκαναδέζικη ταινία (περιπέτεια), σε σκηνοθεσία Τσαντ Σταέλσκι, Ντέιβιντ Λιτς με τους: Κιάνου Ριβς, Μάικλ Νίκβιστ, Γουίλεμ Νταφόε, Άλφι Άλεν.

Επιχείρηση: Μαύρη Θάλασσα

poster

Ένας άνεργος κυβερνήτης υποβρυχίων αναλαμβάνει να βρει το χρυσάφι που κρύβει ένα βυθισμένο στη Μαύρη Θάλασσα γερμανικό πολεμικό υποβρύχιο. Με ένα παμπάλαιο σκάφος και ένα βρετανορωσικό πλήρωμα στα πρόθυρα «εμφυλίου», ξεκινά μια άκρως ριψοκίνδυνη αναζήτηση.

Cake

αρχείο λήψης (1)

Η πάσχουσα από χρόνιους πόνους και απογοητευμένη από τη ζωή της Κλερ, αποφασίζει να μάθει περισσότερα για μια νεαρή αυτόχειρα, μέλος της ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης στην οποία η ίδια συμμετέχει.

Αρκούδες

bears-disney-1023236090

Ένας χρόνος από τη ζωή μιας οικογένειας αρκούδων της Αλάσκας. (Ντοκιμαντέρ)

Καιρός για Ήρωες

poster (1)

Ο 85χρονος δημοσιογράφος και κάτοικος Ουάσιγκτον Ηλίας Δημητρακόπουλος διηγείται στον σκηνοθέτη και συγγραφέα Ροβήρο Μανθούλη την περιπετειώδη καριέρα του, η οποία τον έφερε αντιμέτωπο με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, την ελληνική Χούντα και την κυβέρνηση Ρίτσαρντ Νίξον. (Ντοκιμαντέρ)