Οι 10 καλύτερες ταινίες αγάπης όλων των εποχών

Υπάρχουν κινηματογραφικά ζευγάρια που ο έρωτας και η αγάπη τους έχουν γράψει ιστορία. Κάποιες από αυτές τις “κινηματογραφικές αγάπες” μας προκαλούν συναισθήματα χαράς και κάποιες άλλες συναισθήματα λύπης.

Το καλό είναι ότι μας δίνουν την ελπίδα ότι σίγουρα εκεί έξω υπάρχει αγάπη αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες ταινίες αγάπης όλων των εποχών…

Titanic: Jack και Rose 

jack-and-rose1

Όσες φόρες και να την δεις πάντα στο τέλος κλαις…. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις το άτομο που αγαπάς.

Edward scissorhands: Edward και Kim

8XVovs4mLYZmmr2pgU5KYXkohcP

Η Kim μας μαθαίνει μέσα από την συγκεκριμένη ταινία ότι δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση για να αγαπήσεις κάποιον άλλα η καρδιά του.

Notting Hill: Will και Anna 

julia_roberts_theredlist

Τι γίνετε όταν μια διάσημη σταρ του Hollywood συναντά έναν ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου; Όλοι ξέρουμε την απάντηση: το τέλειο ζευγάρι. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν αψηφώντας τα κοινωνικά τους status.

Ghost: Sam και Molly 

Ghost-1990

Μια αγάπη που διαρκεί και μετά θάνατο. Ο Σαμ αγαπούσε και προστάτευε την γυναίκα της ζωής του ακόμη και ως φάντασμα μετά το θάνατο του.

Twilight: Edward και Bella 

Kristen-Stewart-as-Bella-Swan-and-Robert-Pattinson-as-Edward-Cullen-in-The-Twilight-Saga-Breaking-Dawn.-Part-1

Ένας παράξενος αλλά δυνατός έρωτας μεταξύ ενός βρικόλακα και μιας κοινής θνητής. Πρόκειται για δύο είδωλα πραγματικής αγάπης.

The Holiday: Amanda και Graham 

Schermata-2015-02-09-alle-17.06.38

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία αλλά άκρως ρομαντική. Η νεαρή Αμάντα απογοητευμένη από την ζωή της τα εγκαταλείπει όλα και αποφασίζει να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη δίπλα στο Λονδίνο. Εκεί βρίσκει τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του Graham.

Sex and The City: Carrie και Mr.Big

sex-and-the-city-photo-5441138e2b977

To Fashion ζευγάρι όλων των εποχών. Όλες θα θέλαμε να είχαμε έναν Mr.Big στην ζωή μας, όπως επίσης και το τέλειο νυφικό του γάμου της.

Mr and Mrs Smith: John και Jane

tumblr_m42elm6ds71rw6bapo1_1280

Μια εκρηκτική αγάπη που χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση. Ποια δεν θα ήθελε να είναι στην θέση της Ατζελίνας Τζολί και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του Μπραντ Πιτ;

La Dolce Vita: Marcello and Sylvia 

la-dolce-vita-

Αν και έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που γυρίστηκε αυτή η ταινία. Ο έρωτας μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών θα μείνει αξέχαστος από την κομψότητα και το μεγαλείο του.

Pretty Woman: Edward and Vivian 

pretty-woman_jewelry-box

Ένας παραμυθένιος έρωτας που έχει μείνει στην ιστορία όπου η Βίβιαν αργά και σταθερά έγινε η πριγκίπισσα του παραμυθιού και ο Έντιουαρτ το πριγκιπόπουλο.