Περίπατος στην Αθήνα ξημερώματα από το Athens Walking Stories

Μία διαφορετική ξενάγηση-περίπατο σε ιστορικές γειτονιές της Αθήνας υπόσχεται το Athens Walking Stories για το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Μία περιήγηση στο ιστορικό κέντρο,την ώρα που «ξυπνάει»,  στις 06:30 το πρωί, για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό για το Σάββατό τους.

Μία περιήγηση-ξενάγηση στο περίφημο πλακόστρωτο του Δημήτρη Πικιώνη, έξω από το Ηρώδειο και περιμετρικά της Ακρόπολης..

Και όπως γράφει το κάλεσμα:«Με οδηγό την στοχαστική ματιά του “κατεξοχήν αθηναιογράφου” Νίκου Βατόπουλου, ακολουθούμε το πλακόστρωτο του Δημήτρη Πικιώνη έξω από το Ηρώδειο και περιμετρικά της Ακρόπολης, ανηφορίζουμε στο Λόφο του Φιλοπάππου, στεκόμαστε στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, φθάνουμε ως το Μνημείο του Φιλοπάππου, ακολουθούμε περιμετρικά το ανάγλυφο των λόφων ως το Αστεροσκοπείο. Μια μαγευτική ανασκόπηση της Αθήνας και των αιώνιων αισθήσεων της όπως ξυπνάνε ολόλαμπρες στο πρώτο αττικό φως».

info

Ημέρα: Σάββατο 22 Ιουνίου 2019
Ώρα: 6.30 το πρωί
Σημείο συνάντησης: είσοδος του Ηρωδείου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
συμμετοχή: 15 ευρώ Κρατήσεις στα email: info@athenswalkingstories.com
Πληροφορίες: 6978186901 & 6937160705

Οδηγός ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος

Η πολιτισμική σύμπραξη Athens Walking Stories είναι μια ευρεία πλατφόρμα παραγωγής πολιτισμικών προϊόντων με κέντρο την πόλη της Αθήνας οι οποίες όμως συχνά εκτείνονται και έξω από αυτήν.

Στοχαστικές περιηγήσεις, εξορμήσεις, ταξίδια επιχειρούν μια άλλη οπτική περιήγησης στο αστικό τοπίο αλλά και μια άλλη οπτική ταξιδιού στον πολυσύνθετο κόσμο μας.