Η εκκεντρική τραγουδίστρια Beth Hart στην Ελλάδα

Είναι γεγονός η ατίθαση Beth Hart έρχεται στην Αθήνα.

Η τραγουδίστρια που έχει γίνει πολλές φορές επίκεντρο σχολιασμών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λόγω του ιδιαίτερου τρόπους ζωής της και του εκκεντρικού χαρακτήρα της (βαριές καταχρήσεις, αυτοκαταστροφή, διπολική διαταραχή) αλλά και του μεγάλου ταλέντου της.

Η Beth έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο το 1996 με το «Immortal». Και από τότε καθηλώνει το κοινό της με την απίστευτη δύναμή της, το εύρος της φωνής αλλά και με την κατάθεση της ψυχής της πάνω στην σκηνή.

Οι θαυμαστές της γνωρίζουν τη δουλειά της πάρα πολύ καλά, μέσα από τις πολυάριθμες διακρίσεις που έχει κερδίσει:

• Hit single, L.A. Song (Out Of This Town) – Νο6 στο Billboard Modern AC Chart και Νο7 στο Adult Top 40 Chart.
• Album, Bang Bang Boom Boom, Νο3 στο U.S. Billboard Top Blues Album Chart.
• Δισκογραφικές συνεργασίες με τον Joe Bonamassa, Seesaw και Don’t Explain, στην κορυφή (Νο1 και Νο3) του Billboard Blues Albums Chart, Νο8 και Νο22 στο Billboard Top Independent Albums Chart και το the Billboard 200.
• Albums Leave The Light On και 37 Days (ζωντανή ηχογράφηση), Νο1 hit singles στη Δανία (και από τα δύο).

Στην Αθήνα την περιμένουμε στις 30 Ιουνίου για μία εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, (η προπώληση ξεκινά στις 2 Μαρτίου).

Η Αθήνα είναι ένας από τους σταθμούς του παγκόσμιο tour που κάνει για το νέο της άλμπουμ, με τίτλο Better Than Home, που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα.

Info: Προπώληση: ( περιορισμένος αριθμός):  20€ (όρθιοι),  25€ (καθήμενοι), 22€  όρθιοι και 27 € καθήμενοι / Στην είσοδο:  25 € όρθιοι, 30 καθήμενοι (Viva, Public, Παπασωτηρίο