«This is Love» θα τραγουδήσει η Demy για να ξεσηκώσει το Κιέβο

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την επιλογή τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision. Τελικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Demy θα μας εκπροσωπήσει με το τραγούδι  «This is Love».

Μια νέα και όμορφη παρουσία  που θα δώσει ένα φρέσκο αέρα στην σκηνή του διαγωνισμού  που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας.  Ένα χορευτικό και μελωδικό κομμάτι σε παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της αδερφής της Ρώμης Παπαδέα και του John Ballard. Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας, 70% της ψήφου του κοινού και 30% της ψήφου της κριτικής επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε τρεις αξιοπρεπέστατες παρουσίες με τρία διαφορετικά τραγούδια έτσι ώστε να επιλέξει ο κόσμος το καλύτερο. Μόνο ένα ήταν αυτό που ξεσήκωσε τον κόσμο και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα.

Οι περισσότερες επιτροπές ψήφισαν το κομμάτι «This is love» και αυτές ήταν : Βρυξέλλες, Γεωργία, Γερμανία, Αρμενία, Ιταλία, Μόναχο, Αυστρία, Ουκρανία η μόνη που δεν συμφώνησε με το τραγούδι ήταν η επιτροπή του Αζερμπαϊτζάν η οποία ψήφισε το τραγούδι με τίτλο «When then morning comes around». Όπως φαίνεται όμως  η πλειοψηφία νίκησε.
Τα τρία τραγούδια και τα βίντεο clips ετοίμασε η ομάδα, που απαρτίζεται από τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τoν χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό. Τους στίχους έγραψαν η Romy Papadea και ο John Ballard. Τη σκηνοθεσία και των τριών Video Clip ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος. Η εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Records λίγο μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ ανέβασε στο YouTube και τα τρία άκρως εντυπωσιακά βίντεο κλιπ.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η σωστή επιλογή για ένα καλό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην τραγουδίστρια αλλά και στην Ελλάδα μας.