Οι "Πράκτορες του Πλανήτη» παρουσιάζονται στο ενήλικο κοινό

Τα βιβλία «Πράκτορες του Πλανήτη» παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ενήλικο κοινό, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Public Συντάγματος.

Μπορεί μια ομάδα πρακτόρων που αποτελείται από: συγγραφέα, επιστήμονα, stand-up comedian, δημοσιογράφο και παιδαγωγό να βρει έναν τρόπο να νικήσει τον Πουφ και τον Νεροβαμπίρη;

Την προσεχή Δευτέρα η ομάδα θα συναντηθεί με εκπαιδευτικούς, γονείς και άλλους πράκτορες, για να εξηγήσει πως μια σειρά βιβλίων μπορεί να τα βάλει με τους πιο τρομερούς εχθρούς του πλανήτη!

«Σώστε το Πάρκο» στο DEAFestival

Όσο για τους μικρούς – αλλά και μεγάλους – φίλους στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 ακριβώς, στην Τεχνόπολη, ξεκινά η Αποστολή «Σώστε το Πάρκο», στο πλαίσιο του DEAFestival.

Οι νέοι (ή παλιοί ) Πράκτορες, 7 ετών και πάνω, θα κληθούν να αναλάβουν την προστασία των πάρκων της πόλης! Μέσα από κρυπτογραφημένα μηνύματα, απόρρητες πληροφορίες και τόπους μυστηρίου οι νέοι πράκτορες θα ανακαλύψουν τη σημασία των πάρκων για τη ζωή στην πόλη, τους «κινδύνους» που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους προστασίας τους.

Η αποστολή διαρκεί 60 λεπτά και ξεκινά στις 11:30 και στις 12:15.

Τα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη σε εικονογράφηση Στέφανου Κολτσιδόπουλου “Γίνε πράκτορας του πλανήτη” και “Πράκτορες του πλανήτη 1 – Η εκδίκηση του Πουφ” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις “Μεταίχμιο”.